Πώς να πιάσετε τα Pokemon ΧΩΡΙΣ να βγείτε από το σπίτι!

Pokemon Go…

Πώς να πιάσετε τα Pokemon ΧΩΡΙΣ να βγείτε από το σπίτι!

To Pokemon Go είναι σίγουρα ένα παιχνίδι-φαινόμενο, καθώς έχει καταφέρει να συζητηθεί και να κεντρίσει την περιέργια όλων. Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο προσπαθούν να πιάσουν Pokemon. Τρέχοντας σε παραλίες, πάρκα, δάση, δημόσια κτίρια ακόμη και σε εκκλησίες και μουσεία. Άλλωστε αυτό είναι και το κεντρικό concept του πετυχημένου παιχνιδιού να βγουν οι παίκτες έξω από το σπίτι.

Βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί παίκτες του Pokemon Go που νιώθουν κουρασμένοι να πάρουν τους δρόμους ή απλώς βαριούνται και δεν επιθυμούν να βγουν από το σπίτι, αλλά συγχρόνως θέλουν να ασχοληθούν με το γνωστό παιχνίδι.

Υπάρχει λύση και για αυτό καθώς υπάρχουν ορισμένα tricks που θα κάνουν τα συμπαθή Pokemon να έρθουν σε εσάς και όχι να πάτε εσείς σε αυτά.

Η πιο εύκολη λύση που χρησιμοποιούν όλοι εκείνοι που δεν αγαπούν το περπατήματ είναι κυρίως η χρήση του αντικειμένου incense, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση κάθε παίκτη που ξεκινάει την περιήγηση του στον κόσμο του Pokemon Go. Όταν χρησιμοποιηθεί μπορείτε να παρατηρήσετε ότι δημιουργείται ένα «ροζ αέριο» γύρω από τον χαρακτήρα σας και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, καθώς το συγκεκριμένο αντικείμενο μπορεί να ενεργοποιηθεί για 30 λεπτά. Με το που θα το χρησιμοποιήσετε θα διαπιστώσετε ότι διάφορα Pokemon θα έρχονται προς το μέρος σας, χωρίς να κουνηθείτε από τη θέση σας.

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε με σύνεση τα incense! Επίσης κάντε και μια προσευχή να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα τεχνικής φύσεως στους servers του παιχνιδιού γιατί πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει το Pokemon Go και έτσι να μην έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα. Εκτός από την χρήση του incense, υπάρχει και μία άλλη τεχνική. Αυτή του καναπέ… κάθεστε αναπαυτικά και περιμένετε, έχοντας ενεργοποιημένο το παιχνίδι, καθώς έχει αποδειχθεί ότι σε ένα συγκεκριμένο διάστημα μίας ώρας και πλέον όλο και κάποιο Pokemon θα εμφανιστεί.

Τέλος, εάν θέλετε να επωάσετε τα αυγά σας (egg hatching) και δεν επιθυμείτε να διανύσετε άπειρα χιλιόμετρα για να δείτε να ξεπετάγονται τα νέα μέλη του Pokedex σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το παρακάτω: Προσαρμόστε τη συσκευή σας πάνω σε ένα παλιό πικάπ και αφήστε το να γυρίζει γύρω-γύρω. Με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι θα νομίζει ότι εσείς θα περπατάτε και τα αυγά σας θα επωάσουν σε χρόνο μηδέω!

Καλό κυνήγι λοιπόν σε όλους (εντός και εκτός σπιτιού)!

Αρθρογραφεί η Ντούσια Σμαράγδα.

Κοινή χρήση αυτής της δημοσίευσης

Αναρτήστε Σχόλιο