Ποιοι Είμαστε

Ποιοι είμαστε

Ο παρόν δικτυακός τόπος, με τον διακριτικό τίτλο «www.araxtos.gr» ανήκει στην ατομική επιχείρηση του Σιώπη Π. Στυλιανού με ΑΦΜ 070219513 (www.honeyad.gr), μία διαδικτυακή επιχείρηση η οποία ειδικεύεται στο χώρο του Online Marketing (Μάρκετινγκ Διαδικτύου) ή διαφορετικά με τον πιο διαδεδομένο όρο του Digital Marketing (Ψηφιακού Μάρκετινγκ).  Η επιχείρησή μας εδρεύει στις Σέρρες, με διεύθυνση Γ. Παπανδρέου 22 και τηλέφωνα επικοινωνίας 2321307632 ή 6947096788 και με email: info@araxtos.gr.

Το www.araxtos.gr αποτελεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν και να αγοράσουν, απευθείας από τις ίδιες τις εταιρίες προϊόντα και υπηρεσίες,  εμπεριεχομένου και υπηρεσιών/ προϊόντων που πωλούνται απευθείας από την ίδια την επιχείρηση, σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, σε μορφή κουπονιών αλλά και προσφορών.

Σκοπός του www.araxtos.gr είναι να γνωστοποιήσει σε καταναλωτές κουπόνια προσφορών, διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών, που προσφέρονται από επιχειρήσεις κάθε μορφής σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι Υπηρεσίες που παρέχει το www.araxtos.gr είναι αποκλειστικά πληροφοριακού και διαφημιστικού χαρακτήρα και υπόκεινται στους όρους που ακολουθούν.