Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στην πόλη…!

Όλα ήρθαν ανάποδα. Είναι ΣΚ και εσύ δε μπορείς να φύγεις για μια μικρή εξόρμηση στη παραλία. Κάτι πήγε ανάποδα για σένα, για το φίλο σου ή το ταίρι σου. θα καθίσεις στα τσιμέντα θα νιώσεις τη ζέστη στο πετσί σου. Αντί να πλατσουρίζεις στα δροσερά νερά θα λούζεσαι στον ιδρώτα.

Εντάξει έγινε, έτυχε μη χολοσκάς. Σταγόνα στον ωκεανό. Ένα ΣΚ χαμένο. Χαμένο??? Μπορεί αν το δεις διαφορετικά να μην είναι και τόσο χαμένο.

Φόρα το υπέροχο χαμόγελό σου και ξεκίνα με ένα καφεδάκι στο Καφέ της αρεσκείας σου, χωρίς να ψάχνεις τραπέζι με τις ώρες, γιατί όλοι είχαν την ίδια καταπληκτική ιδέα με σένα, να έρθουν στο αγαπημένο αυτό Καφέ.

Απόλαυσε την ησυχία και ηρεμία της πόλης και σκέψου πόσο τυχερός είσαι που μπορείς να επιλέξεις όποιο μαγαζί θέλεις για καφέ ή φαΐ ή ποτό χωρίς να χρειάζεται  να ψάχνεις μέρος να καθίσεις και να περιμένεις αρκετά για την εξυπηρέτησή σου, λόγο φόρτου εργασίας.

Κανόνισε μια βραδινή έξοδο σε ένα θερινό σινεμαδάκι, για σκέψου πόσο καιρό έχεις να το κάνεις αυτό!

Mε μια ήσυχη και χαλαρή πόλη όλα είναι πιο ρομαντικά. Λιγότερα αυτοκίνητα, λιγότερη φασαρία, λιγότερη ένταση.

Straw hat , book and seashells on the beach with people walking

Είναι η ευκαιρία της ζωής σου να κάνεις και το μεγάλο βήμα προς μία από τις πισίνες που μέχρι τώρα δε πήγαινες γιατί θεωρούσες χαζό το γεγονός να βρίσκεσαι μέσα σε μια μεγάλη μπανιέρα μαζί με άλλα 50 άτομα και να διεκδηκείς λίγο χώρο για το κολύμπι που δεν θα έκανες ποτέ μέσα σε μια πισίνα.

Και μη ξεχνάς το ποιο σημαντικό, όπου και να είσαι ότι και να κάνεις πολύ απλά δεν είσαι στη δουλειά και δε πήζεις!!!

Ποιαααααααα θάλασσα???

Κοινή χρήση αυτής της δημοσίευσης

Αναρτήστε Σχόλιο